Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Vállalkozások, cégek (társadalmi szervezetek, gazdagsági társaságok, vállalkozók, magánszemélyek stb.) tehetségsegítő aktivitásai a Tehetséghálózatban

A kérdőíves kutatás célja hogy feltérképezzük a vállalkozások, cégek tehetségsegítés terén megjelenő szerepvállalását.

A kérdőív kitöltése önkéntes. Az adatokat a kutatás szabályainak megfelelően kezeljük, azokat csak „A vállalkozások, cégek (társadalmi szervezetek, gazdagsági társaságok, vállalkozók, magánszemélyek stb.) tehetségsegítő aktivitásai a Tehetséghálózatban" című tanulmány elkészítéséhez használjuk fel, a kérdőívben közölt adatokat harmadik személynek nem adjuk át.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a felületre feltöltött információk rendszerünk akkor menti, amikor rákattint a „Beküldés” gombra. Ha nem sikerül egyszerre, egy alkalommal kitölteni a kérdőívet, úgy javasoljuk, olvassák át a kérdéseket, egy külön dokumentumban készítsék elő az anyagot, majd a kérdőívbe az előre elkészített válaszokat másolják be.

Sajnos a kitöltés közben történő mentésre nincs lehetőséga feltöltött kérdőív egyszerre csak egy alkalommal menthető, a „Beküldés” gombra kattintáskor.

Köszönjük a megértését!

A Matehetsz csapata